Kuka on Laura?


s-postia: timjai @ luukku.com (<--välit pois)

Lifestyle-blogin takaa löytyy 25-vuotias Laura. Blogini on päiväkirja, johon puran arkeani ja elämän pieniä iloja. Kirjoitusten aiheet ovat tuttuja ja turvallisia, mutta poikkean joskus polulta tuntemattomaan. En ole nätti, en ole kuvauksellisen kaunis, en omista erikoisen hienoja tatuointeja tai mitään sen ainutlaatuisempaa luonnetta. Tämän blogin kirjoittaja on vähän lukuvikainen ja naimisissa oleva nainen pohjoisesta. :)

Blogin kirjoittamiseen koukutuin kesällä nollaysi ja sille polulle jämähdin. Jotku saattavat muistaa minut Disposable Dream by Timjai -blogista, jota kirjoittelin lähemmäs kaksi vuotta. Koska ihminen muuttuu, niin myös blogi. Tämän Timjai, with love. -blogin aloitin sen seurauksena helmikuussa 2011. Tammikuussa 2012 ystäväni Tiina liittyi blogiin mukaan, koska halusimme kokeilla jotain uutta, mutta tammikuusta 2013 olen jatkanut yksin tähän päivään saakka :)

Rakastan valokuvauksen jälkeen eniten shoppailua. Panostan nykyisin määrän sijasta laatuun ja laukut ovat suurin paheeni. Toinen syy ostoksien vähentymiseen on se, että olen nykyisin enemmän kiinnostunut urheiluvaatteista kuin juhlamekoista. Treenaan itseäni parasta versiota höystettynä superfoodeilla ja kasvatan itsekuria tutustumalla uudenlaiseen elämäntapaan. Kuluta vapaa-aikaani hikoillen salilla, joten en ole jokapäivä täysissä tällingeissä. Nautin mielummin rennoista vaatteista ja monipuolisesta ruuasta.


Opiskellessani Rovaniemellä sain pahan keuhkoklamydia ja mycoplasman jälkitaudin ja oloni oli monta kuukautta erittäin huono. En jaksanut kävellä kauppaan ilman kamalaa hengästymistä ja kannettavaa kehosta löytyi huimat 82 kiloa. Vuonna 2012 olin vuoden karkkilakossa ja aloin käymään kuntosalilla ja harrastamaan satunnaisesti juoksemista.

Paino alkoi tippua kuin itsestään ja tammikuussa 2013 alkaen liityin mukana erilaisiin nettivalmennuksiin ja kirjoittelin täällä niiden tuomista muutoksista. Pääsin kesällä 2013 tavoittelemaani 62 kiloon ja liiallisen tyytyväisyyden tuloksena annoin huomaamatta syksyn aikana painon nousta.


Huonon omatunnon ja jojoilun pelossa liityin 2014 Unelma itsestä - valmennukseen ja saimme ihanan Tuulin kanssa aikaan suuria muutoksia neljässä kuukaudessa! Viime syksyn ajan olen ollut mukana itsenäisesti online valmennuksessa, mutta 2015 hankin itselleni personal trainerin ollakseni tykissä kunnossa omana hääpäivänä kesällä 2016. Nykyisin ajattelen, ettei sillä painolla ole oikeasti mitään merkitystä! Tukena projektissa ja muutenkin elämässä tärkeinä on aviomieheni Riku ja koirani Dana.

Jottei aiheet menisi liian urheilulliseksi, tykkään kirjoittaa myös syviä pohdintoja ja pidempiä juttuja eri aiheista. Oma koti on elämäni rakkaus ja sen sisustaminen suuri intohimo. Haaveilen ulkomaille muuttamisesta ja mahdollisimman monen maan näkemisestä elämän aikana.


Lyhyesti:

Nimi: Laura, täällä myös Timjai ♥ Ikä: 25 vuotta, vuosimallia -91 ♥ Pituus? 166cm ♥ Silmien väri? Siniset ♥ Hiusten väri? Vaaleat :) ♥ Horoskooppi: Leijona, vaikka tunnen olevani enemmän vaaka ♥ Missä asut? Kotoisin Torniosta, makoilen paljon Tervolassa ja edelliset viisi vuotta elämästäni Rovaniemellä ja Oulussa. Nyt olen jälleen suuntaamassa kohti pohjoista, mutten vielä tiedä paikkaa.. ♥ Mitä opiskelet? Olen ammatiltani media-assistentti, mutta valmistuin myöhemmin viittomakielen ohjaajaksi. Tarkoituksena olisi opiskella tulevaisuudessa vielä lisää ja työskennellä erityislasten kanssa ♥ Mikä sinusta tulee isona? En ole niin iso, että osaisin vastata tähän. Tiedän vain sen, että isona matkustan paljon ja haluan olla tyytyväinen omaan itseeni ♥ 


Mikä on kaunista? Ihminen, joka on tyytyväinen itseensä ja omaa hyvän itseluottamuksen, kauniit valokuvat, minun vihkisormus, onnelliset hetket ja laukut ♥ Kengän koko: 39 ♥ Eniten tykkään... Matkustamisesta, turvallisuuden tunteesta, treenaamisesta, viittomakielestä, omasta rauhasta, nukkumisesta, valokuvauksesta ja tärkeistä ihmisistä ♥ Eniten inhoan... Ympäriltä tulevaa liiallista painostusta, kateutta, stressiä, aikaisia herätyksiä, laiskuutta, sotkua, huonoa itsekuria ja saamattomuutta.. ♥ Mikä on elämän tarkoitus? Nauttia läheisistä ihmisistä kun siihen on mahdollisuus, elää tässä hetkessä ja olla stressaamatta liikaa! Elämä on ihanaa. ♥ Lempi tv-sarja? Vamppyyripäiväkirjat, True Blood, The walking dead... Tietty kaikki hömppä menee! ♥ Lemmikkieläimet? Cavalier KC spanieli -Dana koiruus ♥ Lempiruoka ja juoma? Hernekeitto joulukinkun palasista ja Aloe Vera -juomat! ♥ 

Paras paikka maailmassa? Oma sänky ja oma rauha. Mutta matkakohteena Kiina oli erikoinen reissu. ♥ Paheesi? Liiallinen herkuttelu ja myöhään valvominen. Myös olen turhan paljon yksin kotona ja kuvittelen asiat paljon huonommiksi, kuin ne oikeasti on. ♥ Tyylisi kulmakivet? Tummat värit ja sellainen, missä juuri itse viihdyn. Lähinnä nykyisin helpot ja urheilulliset vaatteet ♥ Mitä tekisit, jos voittaisit lotossa miljoonan? Maksaisin laskut ja opiskelu jutut pois, lähtisin matkustelemaan ja säästäisin tulevaisuutta varten. ♥ Keksintö, jota ilman et voi elää? Ilman herätyskelloa olisin aina myöhässä. Ja vaikka mulla on sellainen niin olen silti myöhässä.. :D

Seuraa Facebookissa

Bloggerin lukijat